OVO NIJE DOBRO: Evo kakva kazna se sprema treneru Hajduka!

FOTO:

Iza nas je još jedan hrvatski ‘vječni’ derbi između Dinama i Hajduka. Ovog puta u pitanju je bio Superkup, ali nažalost opet se priča o suđenju.

Podsjećamo, Dinamo je slavio u Superkupu 1:0 protiv Hajduka, a jedini pogodak na utakmici postigao je mladi veznjak Martin Baturina. No, nakon utakmice se više priča o tome što se dogodilo pred kraj prvog poluvremena kada je trener gostiju, Ivan Leko, dobio crveni karton zbog žestokog vrijeđanja suca Darija Bela.

Kako Sportske novosti navode, disciplinska komisija HNS-a zatražila je očitovanja službenih osoba, a najbitnija su od Ivana Leke, trenera Hajduka i Darija Bela, suca Superkupa Dinamo – Hajduk vezano za crveni karton koji je dobio Leko. To se zbilo u prvoj minuti sudačke nadoknade, kad je Leko prigovarao sucu, a kasnije ga ispred svlačionica i propisno izvrijeđao.

Još nije poznato kad će se sastati Disciplinska komisija, no termin bi mogao biti određen tijekom utorka, a sjednica bi se mogla dogoditi tijekom ovog tjedna. Leki prijeti novčana kazna, ali i zabrane vođenja momčadi na jednoj ili više utakmica, no budući da mu je to prvo isključenje vjerojatno disciplinci neće biti pretjerano strogi.

Iako si je kasnijm ispadom na poluvremenu otežao situaciju i ako dobije više od jedne utakmice suspenzije to će biti samo zbog toga. Dok kazna ne bude pravomoćna moći će voditi Bijele, pišu SN.

Komentari

komentara

« Povratak