OVO NIJE DOBRO: Predsjednik UEFA-e progovorio o Boysima koji su uhićeni u Grčkoj!

FOTO:

Početkom kolovoza uoči prve utakmice između grčkog prvaka AEK-a Atene i hrvatskog prvaka Dinamo Zagreba, došlo je do velike tučnjave između navijača ova dva kluba. Nažalost, vidjeli smo smrtni ishod jer je preminuo jedan grčki navijač.

Cijeli taj događaj prokomentirao je Aleksandar Čeferin, predsjednik UEFA-e. On je odradio veliki intervju za N1 Sloveniju u kojem se dotaknuo mnogih tema, pa tako i tog sramotnog ‘gostovanja’ navijača Dinama u Ateni:

“U ovom konkretnom slučaju dogodila se tragedija, ali Dinamo nije ni znao da je ova skupina navijača otputovala u Atenu. To su kriminalci i idioti koji su se organizirali, otišli u Atenu čak dva dana prije utakmice i napravili onda to što su napravili”, rekao je Čeferin pa dodao:

“Bi li zbilja bilo ispravno kazniti klub i 99.9% nevinih navijača zbog nekoliko idiota koji su sada u zatvoru? Kako je Dinamo mogao znati da su neki huligani i kriminalci u dva sata ujutro sjeli u unajmljeni kombi i krenuli prema Grčkoj?”

Podsjećamo, u sukobu navijača iz redova Bad Blue Boysa i navijača AEK-a poginuo je jedan grčki navijač. Grčka policija uhitila je više od 100 Bad Blue Boysa, koji su razmješteni po grčkim zatvorima. Sukob se dogodio prije utakmice Lige prvaka između AEK-a i Dinama, na koju je bio zabranjen dolazak gostujućim navijačima.

Komentari

komentara

« Povratak