OVO NISU ISTINE: Nenad Bjelica u Trabzonspor dovodi i četvrtog Hrvata!?

FOTO:

Prije točno dva tjedna trener Trabzonspora, Nenad Bjelica, otkrio je u velikom razgovoru za Večernji list kako planira dovesti još nekoliko Hrvata. I zaista se bivši trener zagrebačkog Dinama i Osijeka nije šalio s tim.

Prije tog intervjua članovi poznatog turskog prvoligaša postali su Mislav Oršić i Filip Benković, a svega četiri dana nakon razgovora s novinarima dogodio se zanimljiv transfer. Trabzonspor je odlučio kupiti Teklića iz Varaždina za točno milijuna eura.

No, neugodna ozljeda Mislava Oršića natjerala je Bjelicu da mora pronaći novo rješenje za poziciju lijevog krila. Turski mediji sada pišu kako je izbor pao na pomalo zaboravljenog reprezentativca, koji je još uvijek član talijanskog giganta Juventusa, Marka Pjacu.

Njegovi agenti preporučili su ga Bjelici, koji će donijeti odluku o mogućem transferu. Navodno Trabzonspor ne bi trebao platiti puno na račun odštete Juventusu, čiji je Pjaca igrač do ljeta 2024.

Osim toga, Turci pišu kako je Trabzonspor poslao novu ponudu za Brunu Petkovića. Ona sada iznosi točno tri milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak