OZBILJNO ZAGRIZAO: Niko Kovač želi dovesti igrača Dinama!

FOTO:

Mladi 22-godišnji Bartol Franjić je igrač Dinama koji je prošle sezone upisao čak 40 nastupa u svim natjecanjima. Prošlu sezonu će možda najviše pamtiti po sjajnom golu poljskoj Legiji u uzvratu trećeg pretkola Lige prvaka.

Naime, vodeći hrvatski mediji danas su prenijeli kako je bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ozbiljno zagrizao za mladog braniča. Kovačev klub poslao je ponudu na Maksimir u iznosu od pet milijuna eura, no Dinamo je to odbio i za Franjića će tražiti oko osam milijuna.

Franjić se u protekloj sezoni pokazao korisnim za Dinamo na više pozicija. Igrao je stopera, lijevog beka i zadnjeg veznog, ali je na kraju ispao i žrtva sustava jer se nije uspio ustaliti ni na jednoj od tih pozicija. Dodatan problem je i što je najčešće igrao na poziciji lijevog stopera u obrani s tri igrača, a kako Ante Čačić ne preferira takvu formaciju, te pozicije više nema u Dinamovom sustavu.

Ostankom svih najvažnijih veznjaka i braniča iz prošle sezone te dolaskom Roberta Ljubičića i Boška Šutala, Dinamo je dobro pokrio pozicije u srcu veznog reda i obrane. Franjićev odlazak tako bi mogao biti relativno bezbolan, a klubu je, ako dođe zadovoljavajuća ponuda, to sjajna prilika za zaradu nakon što je potrošio 6.5 milijuna na spomenute Ljubičića i Šutala.

SJAJAN TRANSFER: ŠIME VRSALJKO POTPISUJE ZA UGLEDNI EUROPSKI KLUB!

Komentari

komentara

« Povratak