PA GDJE BAŠ TAMO? Evo gdje ide Nikola Vlašić!

FOTO:

Nakon što mu je novi trener Marco Silva dao do znanja kako trenutno nije za prvu momčad i poručio mu da ga ne vidi u širem kadru momčadi, Nikola Vlašić (20) krenuo je u potragu za novim klubom.

Kako pišu SN, najskuplji Hajdukov igrač u povijesti, koji je prošlog ljeta prodan za 11 milijuna eura, karijeru nastavlja u Rusiji. Vlašiću je ove sezone minutaža nužna, a dobit će je u moskovskom CSKA-u koji hitno traži zamjenu za Golovina. Mladi ruski reprezentativac oduševio je na SP-u u Rusiji i odmah je prodan u Monaco za 30 milijuna eura.

CSKA je njegovim odlaskom izgubio pravog kreativca kojeg mladi trener Viktor Gončarenko vidi upravo u Vlašiću. Kad je čuo da Everton Vlašića daje na posudbu navodno je inzistirao da ga se dovede. Rusi su željeli odmah kupiti Vlašića za deset milijuna eura, ali Englezi su ponudu odbili i Vlašića će u Moskvu poslati na jednogodišnju posudbu.

Dobra vijest za mladog hrvatskog reprezentativca je da CSKA igra Ligu prvaka ove sezone pa će Vlašić imati priliku na najvećoj pozornici uvjeriti Everton da je pogriješio što ga je šikanirao cijelu prošlu, a i ovu sezonu.

GAZDA TALIJANSKOG VELIKANA ZAPRIJETIO SVOJOJ MLADOJ ZVIJEZDI: SVE, MOŽE, ALI U BARCELONU TE NEĆU PUSTITI!

HOĆE LI USPJETI: Nekadašnji srpski nogometaš dogovara mega transfer zvijezde Vatrenih!?

Komentari

komentara

« Povratak