PA KAKO JE OVO MOGUĆE? Je li ovo najbolji dokaz da je Hajduk danas neozbiljan klub?

FOTO:

Hajduk Split jučer je poražen kod Osijeka u četvrtfinalu hrvatskog Kupa. Splićani su tako vrlo vjerojatno još jednu sezonu završili bez trofeja, a i pitanje je hoće li zaigrati u Europi iduće sezone. Zekić i njegovi momci sasvim zasluženo su slavili. No, je li se trener Hajduka zeznuo prije utakmice?

Naime, novopečeni trener Oreščanin potpuno je iznenadio sastavom Hajduka s obzirom da u napadu nismo vidjeli Ivanovskog, ali ni Saida! Tako je Hajduk zaigrao bez pravog napadača, ali zanimljivo je ono što se dogodilo nakon utakmice.

No nije pošteno niti utakmica završila, a kontroverzni napadač Hajduka Ahmed Said je u storiju svog Instagram profila ostavio poruku koja će opet zaljuljati atmosferu na Poljudu, piše Slobodna Dalmacija.

Said očito voli “izazivati” pa je uz sliku s treninga ostavio i komentar “100 posto fit”. Poruka je mnogima jasna, ali ostaje pitanje izaziva li malo ganski napadač novog trenera svojim nepomirljivim stavovima. Imat će posla na Poljudu Oreščanin i suradnici oko dovođenja tvrdoglavog Saida u red, već je selio u B-momčad, bivao kažnjavam, a očito je da se baš i ne drži klupskog kodeksa.

Komentari

komentara

« Povratak