PA OVO JE SVE: Ramsey ‘ukrao’ gol Ronaldu, fotoreporteri zabilježili Portugalčevu reakciju

FOTO:

Ramsey je u trećoj minuti postigao gol za 0:1 nakon što je vrata domaće momčadi napravio nevjerojatnu grešku. Velšanin je na liniji udario loptu i zakucao je u mrežu. Da to nije učinio, gol bi bio pripisan Cristianu Ronaldu. (dnevno.hr)

Mnogi su optužili Ramseyja da je “ukrao” gol Ronaldu, a on se nakon utakmice ispričavao zbog toga. Poručio je kako je mislio da bi golman mogao stići loptu, te da je zbog toga odlučio zabiti gol.

Ronaldo nije bio baš presretan zbog ovog poteza svog suigrača, a to najbolje pokazuje fotografija nakon proslave gola. Portugalac je samo uputio “ubitačan” pogled prema Ramseyju iako se potrudio s njim proslaviti gol iako se po”kiseloj” grimasi lica vidjelo da mu nije drago.

Ispričavam se Cristianu. Imao sam osjećaj da je golman mnogo bliže lopti i da će je možda stići i obraniti. Intuitivno sam reagirao kako bih bio siguran da će lopta preći preko linije”, kazao je Ramsey nakon utakmice.

Kao da to nije bilo dovoljno, novi i završni udarac na utakmici zadao mu je trener Maurizio Sarri kada ga je u 81. minuti izvadio iz igre kako bi ga zamijenio Paulo Dybala (jer Ronalda se ne vadi iz igre), posebno ne pri rezultatu 1:1 i kad mu ostaje još samo desetak minuta za hvatanje onog što mu je ukrao Ramsey.

Ovo je bila prva od 13. utakmica koju Ronaldo nije igrao od početka do kraja, a prilikom zamjene nije skrivao koliko je ogorčen time što mora iz igre. Nije se rukovao sa Sarrijem, nego mu je pokazao gestu prstima koji se u nekim zemljama smatra znakom pobjede, a u nekima je pak ekvivalent srednjeg prsta.

 

Komentari

komentara

« Povratak