PA ZAR POSTOJE ŠANSE ZA OVO? Dani Alves otkrio koga će dovesti u Barcelonu!

FOTO:

Dani Alves je prema mnogima najbolji desni bek svih vremena, a dokaz toj tezi je da se uz njegovo ime nalazi etiketa najtrofejniji nogometaš na svijetu.

Brazilac je došao pomoći svom nekadašnjem suigraču Xaviju koji je postao trener Barcelone naslijedivši nizozemskog stručnjaka Ronalda Koemana. Dani Alvesa pozdravilo je nešto više od 10 tisuća fanova, a on ih je oduševio izjavom:

“Jedna se stvar nije promijenila, moja želja. Imam nešto manje kose, ali ona je jednaka. Znam čime mogu pridonijeti. Pomoći mogu na terenu, a i izvan njega, stvaranjem sinergije između kluba i navijača. Ona nam može pomoći da promijenimo rezultat”, rekao je Alves i dodao da ne smatra da je prestar za igranje u Barceloni.

Među pitanjima koja su postavljena Alvesu bilo je i ono o Lionelu Messiju. Godine su proveli igrajući zajedno za Barcelonu. Argentinac je otišao u ljetnim mjesecima, Brazilac se vratio.

“Messijev povratak? Dajte mi dva sata, vratit ću ga”, našalio se Alves pa dodao:

“Povijest je već ispisana i zauvijek će se pamtiti. On je najbolji igrač i za mene suigrač iz snova. Normalno je da nam nedostaju neki bivši igrači, ali sad je priča drugačija. Dok se sjećamo velikana iz prošlosti, moramo se osloniti na snage koje su tu da vrate slavu klubu.”

Zanimljivo, neki navijači Barcelone ozbiljno su shvatili veterana pa se tako može naći na društvenim mrežama kako se traži povratak velikog Argentinca. Tko zna…

STIŽU REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: SRBI OD UEFA-E TRAŽE OŠTRU KAZNU ZA HRVATSKU!

Komentari

komentara

« Povratak