Nikolu Kalinića upitali o reprezentaciji Hrvatske…

FOTO:

Napadač Hajduka Nikola Kalinić otkrio je planove i ciljeve za iduću sezonu, a progovorio je i o potencijalnom povratku u hrvatsku reprezentaciju.

Nikola Kalinić je ove zime došao u Hajduk, a sada je otkrio koji su planovi za iduću sezonu.

“Samim time što je kostur ekipe ostao na okupu, krenuli smo na pripreme motivirani i željni uspjeha. Dat ćemo sve od sebe da se dobro spremimo. Imamo ispred sebe sezonu u kojoj smo u igri za tri trofeja. Možemo biti zadovoljni prošlom sezonom, ali moramo stremiti prema višem i ići dalje. Moramo pokušati osvojiti druge trofeje. Osvojili smo Kup i proslavili ga, ali ne smijemo se zadovoljiti tim”, rekao je u razgovoru za RTL. Svjestan je i pritiska igranja u Hajduku.

“Sama činjenica da igraš u Hajduku je pritisak, uvijek se očekuje borba za trofeje. Moramo se nositi s tim, ipak igramo za najveći klub u Hrvatskoj”, rekao je pa dodao:

“Velika su očekivanja, stvarno imamo dobru ekipu, pojedince i trenera. S pravom možemo očekivati korak više. Pokazali smo prošle sezone protiv Dinama da su nas dobili samo u jednoj nevažnoj utakmici. Uvijek se može napredovati, u svakom segmentu igre. Možemo biti dosta bolji, ali najvažnije je da je kostur ostao i da se uigravamo.”

A što je s reprezentacijom? Iz nje je izbačen prije četiri godine, u jeku Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018.

“Nisam o tome razmišljao”, rekao je Nikola Kalinić te zaključio: “Koncentriran sam samo na Hajduk i utakmice ispred mene…”

DINAMO JE DODAO GAS: MODRI SREDILI ČETVRTO POJAČANJE ZA NOVU SEZONU!?

Komentari

komentara

« Povratak