PALE SU TEŠKE RIJEČI: Sportski direktor Osijeka poludio nakon poraza od Dinama!

FOTO:

Ne stišavaju se reakcije nakon lude utakmice između Osijeka i Dinama na Opus Areni. Gosti iz Zagreba slavili su 3:2 nakon velikog preokreta.

Osječani su poveli preko Miereza i Bukvića, ali u drugom dijelu Dinamo je uspio zabiti čak tri pogotka preko Emrelija i dvostrukog strijelca Petkovića. Treneru domaće ekipe i ostalima zasmetalo je to što je Dinamo pred kraj susreta imao dva jedanaesterca koja su realizirana preko Brune Petkovića. Prvo je zagrmio Stjepan Tomas koji je kazao kako je to sramota za hrvatski nogomet, a potom kako mu nije jasno zašto je Zebec uopće sudio taj derbi. Na suce je vrlo brzo reagirao i Ivica Kulešević, sportski direktor Osijeka:

“Pozdrav svima, žao mi je što vam se obraćam u ovakvom tonu. Ne tako davno sam prozvao imenom i prezimenom Pajača da nas je pokrao u Rijeci, sram ga može biti. On je dobio šest mjeseci kazne, a Osijek od toga nije imao ništa. Ponovno prozivam imenom i prezimenom Bebeka i Zebeca, to je ubitačna kombinacija za hrvatski nogomet. Sram ih može biti”, rekao je Kulešević pa dodao:

“Svi mi koji smo igrali nogomet i ikad šutnuli loptu znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio van 16 metara, na nijednoj kameri koju sam ja vidio se ne može ustanoviti je li bio u 16 metara. Drugi penal nema govora, lopta je već bila otišla. Kontakt presmiješan. Ljudi su došli odraditi posao i odradili su. Pozivam sve odgovorne i HNS da se javno očituju o ovom događaju. Mi sad imamo par dana do kraja prijelaznog roka u kojima smo planirali uložiti milijun-dva eura, zanima me ima li to smisla uopće.”

Netko od novinara upitao je ‘Je li ovo bilo spašavanje Dinama?’, a na to je Kulešević kazao: “Čujte, sve ovo je jedan jako veliki cirkus. Sudio je 15-20 minuta ok, u poluvremenu je drastično promijenio kriterij. Nije sudio žute kartone igračima Dinama, sudio je ova dva penala… vrhunski su odradili posao, sram ih može biti.”.

Potom je stiglo pitanje ‘Koje je rješenje za Osijek, da traži izuzeće sudaca?’, a na to je kazao: “Ako moramo tražiti popis sudaca, onda svi moraju biti izuzeti. Možemo prihvatiti da su Dinamo i Hajduk nacionalni klubovi, ali mi smo Osijek i jako puno ulažemo.”. I za kraj je otkrio kako Dinamo može zaboraviti na Miereza:

“Nema šanse da Mierez završi u Dinamu. Ako završi, onda ja sigurno više nisam sportski direktor Osijeka….”

Za analizu utakmice Zrinjski – Široki Brijeg kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak