PANIKA U DINAMU: Igračima se ovo nikada nije dogodilo!

FOTO:

Polako se približavamo sredini srpnja i svi će se složiti kako je Dinamo itekako razočarao svoje navijače kada je u pitanju prijelazni rok. Novi igrač u Maksimiru tek je francuski stoper Bernauer koji je stigao iz druge lige.

A sada je procurio još jedan problem koji bi itekako mogao zakomplicirati situaciju u klubu. Naime, vodeći hrvatski mediji prenijeli su kako u Dinamu kasne plaće! Kako piše Index.hr, većina Dinamovih dio plaće prima u obliku mjesečnih rata, kao što primaju svi zaposlenici u bilo kojoj tvrtki, a dio prima u obliku tromjesečnih rata.

U prijevodu, ako igrač ima 600.000 eura plaće, primit će 12 mjesečnih plaća po 25.000 eura i četiri rate po 75.000 eura. Igračima nije kasnila ova mjesečna uplata, ali jest ova druga rata, koja je trebala sjesti do 30. lipnja, a nije.

Taj novac će biti isplaćen ovih dana, ali činjenica jest da se to u Dinamu nije dogodilo već godinama. No, kako se doznaje, drame u svlačionici nema niti među igračima vlada panika, ali sigurno je da je tajming za kašnjenje plaća dosta nezgodan.

Što mislite, može li ovo pokvariti atmosferu u klubu?

Komentari

komentara

« Povratak