PAO JE DOGOVOR: Dinamo sredio dva pojačanja iz Lokomotive!

FOTO:

Poznato je da zagrebački klubovi Dinamo i Lokomotiva imaju odličan odnos pa tako redovito znamo vidjeti poslove između ova dva kluba.

Što se tiče ovog ljetnog prijelaznog roka, iz Dinama prema Lokomotivi otišli su Viktor Kanižaj i Moreno Živković. S druge pak strane prema Maksimiru su otišli Sandro Kulenović i Jakov-Anton Vasilj, dvojac kojem je zapravo istekla posudba.

No, na one prave poslove trebalo je malo ipak pričekati. Naime, 24 sata danas ekskluzivno donosi kako je Dinamo uspio zakapariti Lukasa Kačavendu koji vrijedi 4,5 milijuna eura. S njim će u paketu doći i 19-godišnji Luka Stojković koji je sve bliže Dinamu. On prema Transfermarktu vrijedi 1,5 milijuna eura.

Ova dva transfera trebala bi se odraditi do kraja tjedna, a još uvijek nije poznato koliku odštetu će dobiti Lokomotiva s obzirom da dvojac zajedno vrijedi čak šest milijuna eura. Naravno, Dinamo će vrlo vjerojatno ubaciti nekakve postotke od budućih transfera kada naveden igrače bude lansirao u inozemstvo.

Također dodajmo da je Yacine Titraoui napokon dobio vizu za Hrvatsku pa se njegovo predstavljanje također očekuje u narednim danima…

Komentari

komentara

« Povratak