PLJUŠTE KOMENTARI I LAJKOVI: Luka Modrić izazvao erupciju oduševljenja objavom nakon ždrijeba

FOTO:

Luka Modrić oglasio se u petak kasno navečer kako bi prokomentirao ždrijeb. Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u F skupini Svjetskoga prvenstva 2022 u Kataru sa selekcijama Belgije, Maroka i Kanade, odlučio je u petak ždrijeb u Dohi.

Vatreni otvaraju prvenstvo s Marokancima 23. studenoga, pa slijedi dvoboj s Kanadom 27. studenoga, a u zadnjem kolu 1. prosinca igramo s Belgijom. Točne satnice i stadioni na kojem će igrati Hrvatska bit će poznati naknadno.

“Kad na prvi mah pogledamo, skupina nije preteška. Međutim, na Svjetskom prvenstvu nema lagane skupine jer su tamo najbolje reprezentacije na svijetu. Vjerujem da ćemo se pripremiti za pobjedu u svakoj utakmici i napraviti iskorak prema sljedećem krugu. Dobar je raspored odigravanja utakmica, igramo protiv Maroka, Kanade i tek onda protiv Belgije”, izjavio je izbornik Zlatko Dalić za službenu stranicu HNS-a.

A u petak kasno navečer pak na društvenim mrežama oglasio se kapetan Luka Modrić. Uz fotografiju na kojoj drži ruku na srcu napisao je: “Jedva čekam Katar” i “Iznad svih Hrvatska”. njegova objava odjeknula je među navijačkim pukom, koji su ga zasuli komentarima i lajkovima, prenosi Net.hr.

Svjetsko prvenstvo počinje 21. studenoga susretom Katara i Ekvadora, igrat će se na osam stadiona u pet katarskih gradova – Dohi, Lusailu, al-Wakrahu, al-Rayyanu i al-Khoru, a finalna utakmica je na rasporedu 18. prosinca.

TO SE ZOVE POJAČANJE: HAJDUK SPLIT DOGOVORIO DOLAZAK HRVATSKOG REPREZENTATIVCA!

Komentari

komentara

« Povratak