POJAVILA SE ODLIČNA OPCIJA: Arijan Ademi se vraća u Europu!?

FOTO:

Posljednjeg dana u ožujku ove godine legendarni kapetan Dinama, Arijan Ademi, kompletirao je transfer u kineski BJ Guoan.

Transfer je iznosio simboličnih 500 tisuća eura, a poznato je da klub iz Maksimira nije želio raditi probleme Ademiju. No, izgleda kako bi se Arijan Ademi mogao vratiti u Europu, i to nakon samo tri mjeseca igranja u dalekoj Kini.

Naime, Turski medij Sabah danas je objavio kako je Trabzonspor jako blizu dovođenja Arijana Ademija iz Kine! Turci dalje pišu kako je Nenad Bjelica ozbiljno zagrizao za Ademija jer mu treba zvučno ime u veznom redu, a dečko iz Šibenika savršeno ide uz taj profil.

Trabzonspor ne može otkupiti Ademija, ali Sabah piše da Bjelica već pregovara s Beijingom o posudbi. Potpuno je moguće da nakon silnih glasina Bjelica dovede igrača kojeg do danas nitko nije ni spomenuo kao opciju.

Podsjetimo, kako je završila sezona, turski mediji redovito povezuju hrvatske igrače s transferom u Trabzonspor. Tako se pisalo o Oršiću, Šunjiću, Žaperu i još nekim igračima. No, tek treba vidjeti prvi potez Trabzonspora što se tiče ulaznih transfera…

Komentari

komentara

« Povratak