PONIŽENJE NA DERBIJU: Srbinu stigla osveta zbog stava prema stradalima u potresu u Turskoj i Siriji!

FOTO:

Mnogima je promakla situacija koja se dogodila neposredno uoči najvećeg derbija nizozemskog nogometa, između Ajaxa – Feyenoorda.

Turčin nije zaboravio

U nedjelju se igrao veliki nizozemski derbi u kojem je Feyenoord poslije preokreta pobijedio s 2:3 te tako ostao na prvom mjestu.

Ipak, scena koja se i danas komentira zbila se neposredno uoči utakmice. Prilikom biranja strana i lopte, pokraju suca su bila dva kapetana – Ajaxov Dušan Tadić te Feyenoordov Orkun Kokcu.

Kokcu se pri tom ponašao kao da Tadić ne postoji. Srbinu nije pružio ruku, niti ga je pogledao u oči. Tadić je nakon toga pomalo posramljen otišao, dok je Kokcu razgovarao sa sucima.

Turski nogometaš je ovim potezom jasno dao doznanja što misli o Tadićevom postupku od prije nekoliko tjedna. Naime, nakon snažnog potresa koji je u veljači pogodio Tursku i Siriju u Nizozemskoj je pokrenuta posebna kampanja, na inicijativu Wesleya Sneijdera. Svi su kapetani prve lige tad nosili posebnu traku, kao znak podrške pogođenima potresom. Jedini kapetan koji je to odbio, bio je Tadić.

Kapeten Feyenoorda, Orkun Kokce to očito nije zaboravio… Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak