PONUDA JE NA STOLU: Osijek prodaje ponajboljeg igrača!?

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek mogao bi doživjeti zanimljive promjene u svlačionici tijekom zimskog prijelaznog roka.

Naime, kako ugledni domaći portal Germanijak.hr prenosi, veznjak Osijeka, Darko Nejašmić, našao se na meti austrijskog prvoligaša LASK Linza. Koliko bi transfer iznosio i kakva je ponuda sjela na Osijekovu adresu zaasad se točno ne zna, ali spominje se svota od oko milijun eura, možda koja stotina tisuća više.

Osječani su otkupili Nejašmića proteklog ljeta za 1,2 milijuna eura, a s obzirom da je Nejašmić važan igrač u Osijekovoj svlačionici, logično je da ga klub ne želi baš prodati za manji iznos od onoga za koji ga je doveo.

Međutim, postoji i jedna caka. Iz austrijskih izvora stiže informacija da bi LASK želio transfer Nejmašmića ‘prebiti’ s onim Jevgena Čeberka, koji je otišao u suprotnom smjeru. Osijek je, podsjetimo, otkupio Ukrajinca od LASK-a za više od 500 tisuća eura koliko se često spominje (svota je navodno oko 800 tisuća eura), ali nije još isplatio taj iznos iznos pa bi sad LASK uzeo Nejašmića ‘pod račun’ i smanjio malo odštetu.

LASK je trenutno na odličnom trećem mjestu u domaćem prvenstvu, a tamo briljira mladi hajdukovac Marin Ljubičić koji je došao na posudbu. Austrijanci očito još više žele osnažiti ekipu za nastavak sezone…

Komentari

komentara

« Povratak