Poslušajte govor Dušana Tadića prije meča s Bugarskom: Ova Srbija gazi, melje…

FOTO:

I to se napokon ostvarilo! Srbija se nakon čak 24 godine plasirala na Europsko prvenstvo. Jučer je za to bio dovoljan remi 2:2 protiv Bugarske.

Kvalifikacije su okončali osvajanjem drugog mjesta u skupini G dok je Mađarska osvojila prvo mjesto. Na trećem je ostala Crna Gora, dok je Litva četvrta. Na posljednjem mjestu je Bugarska.

Ipak, bilo je čak strepnje u redovima Srbije. Naime, poraz je Srbiju mogao ostaviti bez šansi za izravan plasman da je Mađarska izgubila kod kuće od Crne Gore, ali je pobijedila 3:1. Srpski savez na svojim je društvenim mrežama objavio govor koji je kapetan Dušan Tadić održao u svlačionici prije utakmice.

“Momci! Pun gas, od početka do kraja. Maksimalna koncentracija. Ne zanima me… kalkulacije, ništa! Pun gas! Ova ekipa ima zajedništvo. Od početka da im pokažemo gdje su došli. Ne pitaju se ništa! Kao protiv Litve: jedan gol, drugi gol… Idemo dalje, nema stajanja. Ova Srbija gazi, ova Srbija melje, od početka se zna tko je gazda! Tri, dva, jedan… Srbija!”, rekao je Tadić, a svi su mu odgovorili gromoglasnim “Srbija!”

Još uvijek nije službeno potvrđeno, ali zna se kako će Srbi biti u trećem ili četvrtom potu uoči ždrijeba.

Za analizu utakmice Sjeverna Makedonija – Engleska kliknite OVDJE.

BOMBA NA MAKSIMIRU: DINAMO DOVODI PAKLENO POJAČANJE U NAPADU?!

Komentari

komentara

« Povratak