BOMBA NA MAKSIMIRU: Dinamo dovodi pakleno pojačanje u napadu?!

FOTO:

Jasno je kao dan da će zagrebački Dinamo odraditi možda i najveći remont u povijesti zimskog prijelaznog roka. Ostaje samo za vidjeti hoće li aktualni trener Sergej Jakirović ostati na kormilu, a da bude siguran onda mora ostvariti što više trijumfa do kraja polusezone.

Nije tajna kako je hrvatski prvak doživio pad nakon što je ostao bez nekoliko ključnih igrača. Tu se, naravno, misli na Josipa Šutala, Dominika Livakovića i Luku Ivanušeca. Bez njih nismo mogli zamisliti prvih 11 Dinama, a onda kao prinove dođu igrači koji jednostavno nisu kalibar za Dinamo. Štošta toga se zamjera bivšem sportskom direktoru Dariju Šimiću te bivšem treneru Igoru Bišćanu, ali koliko je onda kriva uprava kluba?

Svemu tome kumovala je i teža ozljeda Brune Petkovića koji je zasad na sedam pogodaka uz šest asistencija. Fascinira da mu je prva pratnja pomalo zaboravljeni Josip Drmić koji je na šest golova, ali te golove je zabio na dvije utakmice (Rudeš i niželigaš Oriolik). Emreli je na pet, a Marin na četiri pogotka. Je li vrijeme za novog napadača?

Naime, u kuloarima se opet spominje Dion Drena Beljo, 21-godišnjak iz Vinkovaca. Dolaskom novog trenera u Augsburg, naš mladi napadač bačen je na klupu pa dobiva prilike na kapaljku. Čak o tome piše Index.hr koji tvrdi kako Sergej Jakirović i svi u klubu rado bi ga doveli, ali situacija je dosta komplicirana. Nikakvih službenih kontakata još nije bilo, a Dinamo čeka zimsku pauzu da Beljin status kod novog trenera bude jasniji.

Ako Beljo i dalje bude sjedio na klupi, Dinamo će pokušati dovesti ga na posudbu do kraja sezone uz opciju otkupa. No ta opcija sigurno ne bi bila jeftina te je za očekivati da bi Augsburg tražio otprilike onoliko koliko je za Belju dao, i to sve pod uvjetom da ga želi pustiti.

Komentari

komentara

« Povratak