Poznata sudbina portugalskog izbornika nakon šokantnog poraza od Srbije

FOTO:

Portugal je bio uvjeren kako neće na svom terenu izgubiti od Srbije, a onda se dogodio pravi šok u Lisabonu. Srbi su slavili 2:1 golom u 90. minuti i tako su direktno otišli na Svjetsko prvenstvo u Katar, dok će Portugalci u dodatne kvalifikacije.

Nakon utakmice kamere su zabilježile svađu izbornika Portugala Fernanda Santosa i Cristiana Ronalda. Ronaldo je vikao prema Santosu i gestikulirao je rukama, dok je ovaj samo šutio.

“U našoj je DNA igrati s loptom u nogama, ali imali smo probleme. Istina je da momčadi nedostaje karakter. Bernardo Silva je htio loptu, no bio je jedini. Igrali smo sa strahom, bili smo nervozni. Odgovornost je na meni”, rekao je Santos nakon prvog domaćeg poraza Portugala od 2008. (Danska je bila bolja) i dodao je:

”Bit ćemo u Kataru. Nismo napravili što smo trebali napraviti, ali ćemo proći. Uvijek igramo na pobjedu, razmišljamo o napadu, a ne o obrani, no ne idu stvari uvijek u našu korist”, pokušao je umiriti naciju Santos, no ona mu više ne vjeruje.

U anketi tamošnjeg najtiražnijeg sportskog lista A Bola čak 46.3 posto anketiranih je reklo da Santos mora podnijeti ostavku, a 39.3 posto smatra da mora biti odmah smijenjen. Samo 14.3 posto ispitanih ga želi i dalje vidjeti na klupi reprezentacije.

No od otkaza ili ostavke zasad neće biti ništa. A Bola danas na svojoj naslovnici ima vijest kako je Santos siguran i piše kako je dobio još jednu priliku te će voditi Portugal u baražu koji će se igrati u ožujku sljedeće godine.

STIŽU REAKCIJE IZ SUSJEDSTVA: SRBI OD UEFA-E TRAŽE OŠTRU KAZNU ZA HRVATSKU!

Komentari

komentara

« Povratak