PRAVA KATASTROFA: Evo koliko dugo će se Perišić oporavljati od ozljede!

FOTO:

Hrvatski reprezentativac po svemu sudeći morat će otkazati lipanjske akcije izborniku Zlatku Daliću, prenosi Germanijak.hr.

Ivan Perišić zabio je u nedjelju za vodstvo Intera protiv Sampdorije u 49. minuti, znalo se tada da to neće biti presudno jer je Milan već protiv Sassuola vodio 3:0, no u akciji za treći pogodak Nerazzurra hrvatski je reprezentativac ozlijedio koljeno, zašepao, čak ga je pogodila lopta suparnika I odbila se u kontru za 3:0.

Ukazivala mu se pomoć na travnjaku Meazze, na nosilima je iznesen s terena dvije minute kasnije. Bilo je jasno golim okom da “nije dobro prošao”, a potvrdu ozljede u ponedjeljak je objavila La Gazzetta dello Sport.

“Prva dijagnoza govori o distrakciji u medijalnom ligamentu desne noge i može se smatrati umirujućom viješću, no zbog dinamike, odnosno doskoka Hrvata u 57. minuti, u akciji koja je potom dovela do trećeg pogotka, posumnjalo se i na ozljedu Ahilove tetive. Ako se radi samo o medijalnom ligamentu, slijedilo bi mjesec dana izostanka, a ako bi se radilo o tetivi, 50 dana do dva mjeseca”, piše Gazzetta na osnovu izvora iz kluba.

Prevedeno na hrvatski, Perišić bi morao otkazati nastupe za reprezentaciju u lipnju (ionako ga je Zlatko Dalić planirao koristiti samo u prve dvije utakmice na domaćem terenu, protiv Austrije 3. i Francuske 6. lipnja), ali upitno je i kada će i koliko biti spreman za ljetne pripreme (turneje).

 

Komentari

komentara

« Povratak