PRAVI IZBOR? Engleski mediji tvrde da Arsenal dovodi veliko ime na klupu!

FOTO:

Arsenal polako izlazi iz Top 4 u Premiershipu. Naime, Topnici su i drugu utakmicu u nizu kiksali nakon što su imali vodstvo. Prvo su prosuli dva gola prednosti protiv Crystal Palacea, a jučer je koban bio Wolverhampton. Tako klub iz Londona ne zna za pobjedu već tri utakmice.

Uprava je kao glavni cilj za Unaija Emeryja postavila plasman u Ligu prvaka ove sezone za što mu je osigurala 150 milijuna eura za pojačanja. Španjolac je složio momčad po svojem ukusu, ali ona opet ne igra onako kako bi trebala i sve su glasnije kritike navijača koji traže njegovu smjenu.

Kako piše londonski Times, Arsenalov sportski direktor Raul Sanllehi ovog tjedna je bio na ručku s Joseom Mourinhom kojeg klub vidi kao potencijalno rješenje za klupu. Sanllehi je bio oduševljen Mourinhovim razmišljanjima i vizijom aktualnog Arsenalova kadra i u klubu su sve bliže odluci da uskoro promijene trenera.

Times tvrdi da je Arsenalova uprava Emeryju dala još dvije utakmice da pokuša popraviti svoju situaciju. Ne budu li rezultati i igra zadovoljavajući u sljedeće dvije utakmice u gostima kod Guimaraesa (Europa liga) i Leicestera (prvenstvo), Arsenal će u reprezentativnoj stanci Emeryja zamijeniti Mourinhom.

Arsenal se više navodno ne želi kockati i traži trenera s golemim iskustvom i vrhunskim poznavanjem Premiershipa, a Mourinho zadovoljava obje kategorije.

NITKO KAO DINAMO: Modri su po ovome ispred Barce i Liverpoola

Komentari

komentara

« Povratak