PRAVI POTEZ: Slaven Bilić i WBA dovode sjajnog Hrvata!

FOTO:

Slaven Bilić nikada nije krio tko mu je najveća želja u prvom prijelaznom roku koji kao menadžer West Bromwicha radi u Premiershipu.

Filip Krovinović (25) prošle sezone je na posudbi u WBA-u iz Benfice kao središnji ofenzivni vezni, pa zatim i onaj na centru u sustavu 4-2-3-1 odigrao 43 utakmice, postigao tri i namjestio četiri gola, odreda ključne u tijesnoj i uspješnoj borbi za plasman u Premiership.

Index.hr piše kako je sve dogovoreno između West Broma i Benfice te da Krovinović početkom idućeg tjedna potpisuje jednogodišnju posudbu bez prava otkupa. Bilić je prije dva dana rekao da će to biti riješeno kroz koji dan. Krovinovićevi menadžeri su pomogli tako što su izvršili presing jer su odbili sve druge zainteresirane klubove te rekli Benfici da.idu u pregovore u Španjolsku i Italiju. Krovinovića su naime htjeli Getafe i Bologna.

Krovinović se nakon sjajne sezone na posudbi u WBA-u vratio u portugalski klub, ali Bilić je neprestano ponavljao da s igračem koji mu je bio jedan od glavnih u dostizanju prve lige želi i igrati u elitnom rangu.

Komentari

komentara

« Povratak