Predsjednik Crvene Zvezde se pokušao opravdati za neuspjeh u Europi pa spomenuo – Dinamo!

FOTO:

Predsjednik Crvene Zvezde, Zvezdan Terzić odgovarao je na pitanja studenata Ekonomskog fakulteta. Kao što je čest slučaj, Terzić je povukao neke paralela sa zagrebačkim Dinamom.

Dinamo ima igrače s milijunskim ugovorima

Predsjednik Crvene Zvezde, Zvezdan Terzić, govorio je o budžetu srpskog prvaka i u toj se prilici dotaknuo zagrebačkog Dinama. Terzić smatra kako su budžeti Dinama i Crvene zvezde trenutno neusporedivi:

„Ove godine smo doveli Bukarija za dva milijuna eura, plus milijun eura bonusa, koji će se ostvariti. Prije toga smo Ivanića platili 1.5 milijuna eura, toliko i Kangwu ovog ljeta. Pešić je plaćen milijun. Sudaramo se s Monacom koji investira minimalno 15 milijuna eura u igrače.“, započeo je predsjednik Zvezde pa nastavio:

„Mi smo skučeni. Moramo povećati prihode kako bismo dovodili skuplje igrače koji bi donosili dodatnu kvalitetu. Igrači koji se plate milijun ili 1.5 milijuna eura teško će praviti razliku u Europi, u Ligi prvaka. Nama je najveća plaća 600 tisuća eura. To je malo. Olympiakos i Dinamo imaju igrače s milijunskim ugovorima. Greške se događaju i događat će se u budućnosti. Eto, Manchester United dovede Harryja Maguirea. Njega nikada ne bih doveo u Zvezdu.” 

Zvezda je ove jeseni završila posljednja u skupini H Europa lige, iza Ferencvarosa, Monaca i Trabzonspora.

Za analizu utakmice Francuska – Danska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak