PREGOVORI TRAJALI GOTOVO ČETIRI SATA: Evo tko će preuzeti Rijeku!

FOTO:

Rijeka je jučer, svega tri dana uoči prvog dvoboja protiv Lillea, ostala bez glavnog trenera Sergeja Jakirovića koji je otišao u Zagreb preuzeti Dinamo.

U Rijeci su bili toliko razočarani da je prvi čovjek Damir Mišković svoju ljutnju pokazao na televiziji u Dnevniku. Unatoč svemu Mišković se ekspresno bacio u potragu za novim trenerom i čini se kako je nasljednik Jakirovića već pronađen.

Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako je Rijeka vodila pregovore s bivšim izbornikom, Antom Čačićem! Financijski uvjeti neće presuditi, Čačić je zbrinut, miran, ali i dalje ‘gladan’. Hoće li zaista postati novi trener Rijeke, doznat ćemo u narednim danima.

Na listi je bilo nekoliko imena, među njima je i ono Gonzala Garcije, koji je danas ujutro djelovao kao najrealniji izbor. Pričali su Riječani sa Španjolcem, ali pričali su i s Antom Čačićem. I to čak tri i pol sata.

U svakom slučaju, Riječane će protiv Lillea voditi ranije spomenuti Darko Raić Sudar te Radomir Đalović, miljenik navijača koji je jedini bio spreman reći ‘ne’ Dinamu. U nedjelju, tko zna, možda baš Čačić bude vodio Riječke bijele. I to na Maksimiru. Protiv Dinama, protiv Sergeja Jakirovića…

Komentari

komentara

« Povratak