PRERANO SU POČELI SA SLAVLJEM: Pogledajte urnebesne naslove susjeda kada su poveli 3:1…

FOTO: EPA/Neil Hall

Srbija je u šoku. Naši susjedi kiksali su u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Katru. Srbija i Kamerun odigrali su 3:3. Bila je to jedna vrlo uzbudljiva utakmica. Kamerunci su prvo poveli, a Srbi su okrenuli sve na 3:1, no u samo tri minute stigao je bolan udarac za Srbiju.

Kamerun je zabio dva gola i uzeo bitan bod prije zadnjeg kola, a Srbi mogu itekako žaliti, imali su sve u svojim rukama. Nakon utakmice mediji u Srbiji su u šoku, nitko nije očekivao ovakav kiks u državi. Igrači Srbije, posebno napadači, veličali su se danima, no samo je Mitrović uspio zabiti. Po jedan gol dodali su Milinković-Savić i Strahinja Pavlović, čija je ozljeda možda i prelomila susret..

Naslovi srpskih medija

”Šok za šokom za Srbiju, ludilo Srbije, Orlovi odigrali nevjerojatnih 3:3”, piše Telegraf.rs.”Srbija se raspala i doživjela šok za šokom, Kamerunci u dvije minute zaledili Orlove”, ističe Kurir.

”Nokautirani smo! Srbija promašila prvu pobjedu”, piše Blic.

Za vrijeme utakmice Telegraf je objavio Mitrovićev gol za 3:1 uz zanimljiv naslov:

”Zbog ovoga smo europski Brazilci, pogledajte magičnu akciju koju je Mitrović pretočio u gol za Orlove”, napisao je Telegraf i tako uranio sa slavljem.

Srbija sada u 3. kolu mora pobijediti Švicarsku, a prije toga nadati se da Brazil slavi protiv Graniza Xhake i društva.

Komentari

komentara

« Povratak