Prije više od dvije godine pobjegao iz Dinama, a sada je otpisan u novom klubu

FOTO:

Ajdin Hasić, bosanskohercegovački nogometaš koji je 2019. godine pobjegao iz Dinama, otpisan je u Bešiktašu, klubu u koji je otišao s Maksimira.

Podsjetimo, Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih talenata. Iz Dinama su tvrdili da su mu 2019. godine ponudili produljenje ugovora i, da njegov otac iz Bosne i Hercegovine ne bi trebao zbog dva potpisa putovati u Zagreb, Dinamovi čelnici poštom su mu na kućnu adresu poslali dva ugovora – prvi o raskidu aktualnog ugovora i drugi, novi ugovor.

Otac je potpisao samo raskid ugovora i vratio ga na Maksimir, a mladi nogometaš napustio je Dinamo i ubrzo počeo trenirati sa slavnim turskim klubom. Dinamo je na kraju sporazumom s Turcima i Hasićem dobio nekoliko milijuna kuna odštete.

Sada iz Turske dolaze vijesti da je trener Bešiktaša Valerian Ismael otpisao 20-godišnjeg ofenzivca. Hasić je za prvu momčad Bešiktaša dosad odigrao 13 utakmica i zabio dva gola, a prošle godine je doživio tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata. Karijeru bi mogao nastaviti u novom turskom prvoligašu Istanbulsporu, prenosi Index.hr.

SLUŽBENO: IGRAČ DINAMA PREŠAO U RIJEKU!

Komentari

komentara

« Povratak