PROCURILE NOVE INFORMACIJE: U Atenu stiže tisuću huligana kako bi osvetili divljački pohod BBB-a i GATE-a 13?

FOTO:

Vijest dana nažalost su neredi koji su se sinoć dogodili u glavnom gradu Grčke, Ateni, gdje se trebao odigrati susret između AEK-a i Dinamo Zagreba. Nažalost, utakmica je odgođena zbog tih nereda u kojima je život izgubio jedan navijač AEK-a.

A kako prenosi poznati hrvatski portal Gol.hr, tenzije se i dalje ne smiruju oko divljačkog pohoda Bad Blue Boysa koji su se udružili s huliganima Panathinaikosa i napali huligane AEK-a. U teškim neredima jedan navijač AEK-a je izgubio život. Pojavile su se nepotvrđene informacije da policija ima otiska ubojice i da ubojica nije Hrvat već grčki državljanin.

Reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat nalazi se u Ateni gdje prati sva zbivanja oko nereda, a doznao je da su iz navijačkog svijeta procurile informacije da u Atenu stižu strašni huligani iz Njemačke, Italije i Bjelorusije koji su u bratskim odnosima s navijačima AEK-a.

”Pojavila se informacija da će večeras ili sutra u Atenu doći ukupno tisuću navijača iz navijačkih skupina Marseillea, Livorna, St. Paulija i Partizana. Naime, riječ je o ekstremno lijevim navijačkim skupinama koji zbog navijačkog oprediljenja dijele iste stavove s navijačima AEK-a.”

Što je još Marko Šepat rekao o sukobima, pogledajte OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak