PROŠLOST SE PONOVILA: Rabiotu majka opet uništila transfer karijere

FOTO:

Francuski veznjak, Adrien Rabiot, dobio je pravu priliku da postane spasitelj Manchester Uniteda, ali prema svemu sudeći taj transfer je propao.

Tko je krivac? Ista osoba koja je upropastila njegov transfer u Barcelonu početkom 2019. godine. Njegova majka! Tada je puklo jer je njegova majka, a ujedno i agentica, tražila da njezin sin ne može igrati ‘šesticu’ na poziciji defenzivnog veznjaka jer se previše troši u obrani pa ne može pokazati sve što zna.

Također, dok je igrao za PSG, smatrala je da joj sin treba zarađivati jednako kao i Kylian Mbappé, zajedno su odbili poziv izbornika reprezentacije Didiera Deschampsa jer je bio na popisu rezervnih igrača, a ne udarnih, a Adrien se u PSG-u i sukobljavao sa Zlatanom Ibrahimovićem.

A sada su Juventus i Manchester United dogovorili odštetu za Rabiota koja iznosi oko 17 milijuna eura. Međutim, puklo je na majčinim zahtjevima kako njezin sin mora zarađivati oko 10 milijuna eura godišnje.  To je samo naljutilo čelnike Uniteda koji su odustali od transfera.

Da stvar bude još gora, Juventus je već dogovorio dolazak Paredesa iz PSG-a, ali sada nije poznato hoće li se taj transfer uopće realizirati…

Za listić dana kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak