PUKLA LJUBAV? Cristiano Ronaldo nakon svađe s trenerom napušta klub i vraća se u svoj bivši klub?

FOTO:

Cristiano Ronaldo prolazi kroz vrlo neobično razdoblje u karijeri. Portugalac izgleda nije u najboljoj formi, a njegovi potezi nisu oduševili navijače. Naravno, u pitanju su njegove neugodne reakcije prilikom izlaska iz igre.

Aktualni trener Juventusa, Maurizio Sarri, već dvije utakmice zaredom vadio je portugalsku zvijezdu iz igre, a mnogi to vide kao vrlo hrabar potez talijanskog trenera. No, ovih dana Talijani pišu kako je CR ljut na sebe jer nije na 100% kao inače. Neki, pak, tvrde kako su narušeni odnosi između Sarrija i Ronalda. I kako to biva, mnogi mediji pišu kako je CR nezadovoljan u Torinu.

Ronaldo je svojim potezom tako pod upitnik stavio svoju karijeru u dresu Juventusa, odnosno nastavak natjecanja u Serie A, a situaciju bi mogao iskoristiti njegov bivši klub koji ga želi vratiti u svoje redove.

Prema pisanju Expressa, Manchester United želi već ove zime vratiti Ronalda na Otok. Portugalac je u United stigao na ljeto 2003. godine iz Sportinga za 19 milijuna eura i u klubu ostao do 2009. godine kada je za 94 milijuna eura prešao u Real Madrid. Za engleskog velikana je odigrao 292 utakmice i zabio 118 golova, te upisao 69 asistencija, a u Unitedu nisu nikada prežalili njegov odlazak.

Englezi smatraju da je sada savršen trenutak za njegov povratak jer, ako i ne dobije kaznu od čelnika talijanske lige, narušen je njegov odnos sa Sarrijem i to bi mogao biti početak kraja njegovog boravka u Italiji. Juventus ga je na ljeto 2018. godine platio 112 milijuna eura, a ugovor mu traje do 2022. godine.

PREKRASNA GESTA: ČONDRIĆ I LIVAKOVIĆ KUPILI AUTO LEGENDARNOM TRENERU GOLMANA!

SPREMAN ZA POVRATAK: VRSALJKO TRENIRAO PRVI PUT NAKON DEVET MJESECI

Komentari

komentara

« Povratak