Razvodi se legendarni nogometaš, ljubav završila nakon 28 godina..

FOTO:

Sportski direktor i član uprave Bayerna Hasan Salihamidžić razvodi se od supruge Esther Copado s kojom je bio 15 godina u braku, a 28 godina u vezi, piše njemački Bild.

Kako se navodi, bivši nogometaš iselio se iz obiteljske kuće. On i Esther bili su u vezi od 1994. godine, a vjenčali su se 2007. godine. Imaju troje djece, a njihov sin Nick (19) igra za drugu momčad Bayerna.

“Volimo se i pazimo. I ono što je najvažnije: vjerujemo jedno drugome”, rekao je svojedobno u jednom intervjuu o supruzi Salihamidžić.

Posljednju fotografiju sa suprugom legenda Bayerna objavila je u prosincu prošle godine. Tri godine prije vjenčanja njihova je obitelj proživjela pravu dramu tijekom odmora na Maldivima. Naime, te je godine razorni tsunami prouzročen potresom magnitude između 9.1 i 9.3. u Indijskom oceanu pogodio otok na koji su stigli proslaviti njegov 28. rođendan.

“Sjedili smo za doručkom kad je naletio divovski val i odjednom smo se do vrata našli u vodi. Na vrijeme smo na ramena stavili dvoje djece i sklonili se na sigurniju stranu otoka”, ispričao je kasnije.

Osim za Bayern, Salihamidžić je igrao i za Hamburg, Juventus i Wolfsburg.

Komentari

komentara

« Povratak