RODRI ILI MODRIĆ? Evo što kaže španjolski izbornik!

FOTO:

Španjolski izbornik, Luis de la Fuente, najavio je sutrašnje izdanje Lige nacija koje Španjolska igra protiv naše Hrvatske.

‘Furija’ je u polufinalu 2:1 svladala Italiju, a zanimljivo kako će ovo natjecanje dobiti novog šampiona s obzirom da su pobjednici zasad bili Portugal i Francuska. Odmah na startu presice Fuentea je dočekalo pitanje o promjenama u prvih 11:

“Pričekat ćemo da odradimo zadnji trening. Svi su zdravi. Neće nas nitko iznevjeriti, ne brinite. Možda ćemo malo zavrtjeti momčad, vidjet ćemo. Promjene se ne rade ishitreno, moraju biti dobro promišljene.”, rekao je Fuente koji je potom kazao što misli o tome da njegovi mladi reprezentativci idu na iskusne Hrvate:

“Za mene je to jako izjednačena utakmica. Svi imamo neke svoje jače strane. Mi i Hrvatska smo pokazali da smo danas dvije najbolje reprezentacije u Europi.”. A onda ga je dočekalo zanimljivo pitanje, Modrić ili Rodri:

“Teško je reći tko je bolji. Već sam rekao da je Rodri najbolji veznjak na svijetu, ali mogu reći da su njih dvojica dva najbolja na svijetu na toj poziciji.”, rekao je španjolski izbornik.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak