RONALDO ILI MESSI? Evo što kaže legendarni Kaka!

FOTO:

Legendarni Brazilac Kaka odgovarao je na pitanja gostujući FIFA-inom Instagramu. Bivši igrač Milana i Reala osvajač je Zlatne lopte 2007. nakon čega je uslijedila dominacija Lionela Messija i njegova bivšeg suigrača Cristiana Ronalda u Realu.

Tu dominaciju prekinuo je Luka Modrić 2018. godine, a Kaku su upitali o razlikama između Argentinca i Portugalca, odnosno tko mu je bolji.

“Igrao sam s Ronaldom i on je uistinu nevjerojatan, ali ja sam za Messija”, rekao je Kaka pa nastavio: “Messi je genijalan, čisti talent. Način na koji igra je nevjerojatan.”

Potom je govorio o Ronaldu.

“On je stroj. Ne mislim pritom samo na načine na koje je fizički jak, moćan i brz, on je snažan i mentalno. Uvijek želi pobijediti i igrati. Biti najbolji. Za mene je to najnevjerojatnija stvar koju ima. U povijesti sporta Messi i Cristiano definitivno su među pet najboljih ikad i možemo biti jako sretni što smo ih mogli gledati obojicu.”

Kaku su pitali s kojim mu je Brazilcima bilo najbolje igrati i tko mu je bio najteži protivnik.

“Igrao sam s mnogim velikanima u karijeri, ali Ronaldo Nazario je najbolji. Nakon njega, rekao bih Ronaldinho, protiv kojeg sam igrao mnogo puta, u Milanu i Real Madridu.”

Komentari

komentara

« Povratak