SADA JE SVE JASNO: Mateo Beusan otkrio je li bio penal za Real Madrid!

FOTO:

Mateo Beusan poznati je sudački ekspert koji nas već godinama zabavlja svojim stručnim komentarima o čudnim događajima na nogometnim terenima. Tako je bilo i ovog puta…

Beusan rekao svoje…

Juventus je slavio 1:3 u Madridu, ali Real je prošao dalje. Sudac je dao penal domaćinu u sudačkoj nadoknadi koji je uspješno realizirao veliki Cristiano Ronaldo. Buffon je dobio crveni karton zbog nevjerojatne reakcije nakon dosuđenog penala…

“Nekakvog kontakta je bilo, je li to bilo dovoljno za penal? Mislim da nije. Nakon toga imamo navodno udaranje nogom, ja to nisam vidio. Morate biti hrabri da u ovakvoj situaciji dosudite penal. Mislim da je sudac ovdje pogriješio”, rekao je Mateo Beusan.

Joško uz Beusana!

“Ne znam zašto se bune u Juventusu, pa bio je to čisti penal. Benatia je srušio Lucasa, da nije, ovaj bio zabio, rekao je Cristiano Ronaldo, no s njim se ne slaže ni Joško Jeličić.

“Nedovoljan intenzitet. Više od ovoga meni govori reakcija Buffona. Sjetite se 3-0 iz Torina i kako je čestitao Realu. Tu je bio tri metra udaljen i ja mu vjerujem. Tužno jek bilo gledati kako dobiva crveni, ovo mu je vjerojatno zadnja utakmica u Ligi prvaka. Tužno da je ovo završilo na ovakav način. Da je ovakva situacija bila na drugoj strani, teško da bi se sudilo”, rekao je Jeličić.

TKO JE U PRAVU? Cristiano ili naši analitičari?

Komentari

komentara

« Povratak