SADA JE I SLUŽBENO: Bivši trener Dinama dobio poziv na služenje zatvorske kazne!

FOTO:

Donedavni trener zagrebačkog Dinama i brat odbjeglog Zdravka, Zoran Mamić, dobio je poziv da se javi sucu izvršenja radi odsluženje kazne. Kod suca izvršenja bi se trebao pojaviti 26. travnja, doznaje RTL. Podsjetimo, Mamić mlađi je osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

Zoran je već ranije izjavio kako će poštovati svaku odluku suda te želi što prije svoje odslužiti kako bi mogao normalno nastaviti svoj život. Nedavno je putovao u BiH u posjet bratu Zdravku koji je ondje potražio utočište kako bi izbjegao odlazak u zatvor. Posjetio je i Dubai. Oba puta se špekuliralo kako je i Zoran pobjegao. No, Zoran se vratio u oba navrata jer je prema navodima njegovog odvjetnika imao još nekog posla za obaviti.

“Konzultirat ću se, prije svega, sa svojom obitelji, s odvjetnicima, situaciju da li, eventualno, postoji mogućnost, obzirom da imam i dijete do godinu dana, da su to neke promijenjene okolnosti koje nisu bile onog trenutka kad je presuda izricana. Međutim, ja sam, u načelu, spreman da to čim prije riješim. Ja ću ove godine navršiti 50 godina. Odradit ću, ako budem morao i kad budem morao, tu kaznu i želim poslije toga normalno živjeti.” – rekao je nedavno Zoran Mamić za RTL.

Njegov brat Zdravko nema nikakvu namjeru služiti kaznu u Hrvatskoj, nego isključivo u BiH. I dalje se nalazi u Međugorju odakle svakog dana na svom Facebook profilu objavljuje podatke o osječkim sucima.

Komentari

komentara

« Povratak