SAVRŠENI PLAN: Evo tko želi kupiti Vuškovića pa ga ostaviti u Hajduku na posudbi!

FOTO:

Mladi supertalent Hajduka, Luka Vušković, danas je jedan od najtraženijih mladića na svijetu. A tek mu je 16 godina.

Već mjesecima se piše o interesu Manchester Citya, PSG-a, Real Madrida, Milana, Intera, Juventusa i ostalih eurovelikana. Prije nekoliko dana stigla je vijest kako je Manchester City poslao ponudu od 10 milijuna eura + bonusi.

Ugledni L’Equipe sada piše kako je u igru ušao i PSG: “Vušković bi bio točno onakav transfer kakve sportski direktor Luis Campos voli. Ne radi se o imenu koje je osobito poznato u Europi, ali već traje velika utrka za njegovo dovođenje. PSG je krenuo u pregovore s Hajdukom o igraču koji ima 16 godina i već igra seniorski nogomet u hrvatskom prvenstvu”, piše L’Equipe i dodaje:

“PSG bi volio kupiti Vuškovića ovog ljeta i ostaviti ga na posudbi u Hajduku još godinu dana, dok ne napuni 17 godina. Naravno, PSG nije sam. Manchester City je već ponudio 12 milijuna eura, a postoji i nekoliko njemačkih klubova koji su zagrijani.”

Podsjećamo, Vuškovića su povezivali s Parižanima krajem prošle godine. Tada su prema nekim medijima nudili oko 4-5 milijuna eura za igrača Hajduka…

Komentari

komentara

« Povratak