SENZACIJA U NAJAVI! „Ronaldo bi mogao postati trener Uniteda unutar 18 mjeseci!”

FOTO:

Iako je već u poznim igračkim godinama, Cristiano Ronaldo je na terenu i dalje neumoljiv. Ipak, možda bi uskoro mogao postati i trener…

Možda buduća zamjena za Solskjaera?!

Bivši strateg Tottenhama, Tim Sherwood, tvrdi kako bi Cristiano Ronaldo uskoro iz igrača mogao prerasti u trenera Manchester Uniteda.

„Mislim da je u redu da je Ronaldo uz aut-liniju i da će Ole to morati prihvatiti. Ako ga dovedeš u svoj nogometni klub moraš znati što te očekuje.”, kazao je 52-godišnji Englez pa pohvalio Portugalca riječima:

„Zna kako je potreban i ako osjeća da treba stajati uz trenera i davati upute, onda mu morate dopustiti da to radi. Ako Solskjaer ne zadrži svoj posao, mogu vidjeti Ronalda kao trenera Manchester Uniteda unutar 18 mjeseci!”

Ronalda smo već imali prilike vidjeti u trenerskoj ulozi. Kad zbog ozljede nije mogao nastaviti igru, u finalu Europskog prvenstva 2016. je stajao uz trenera Fernanda Santosa te pomagao svojim suigračima savjetima i glasnom podrškom. Isto je viđeno i prošli tjedan kad je stajao pokraj Olea Gunnara Solskjaera.

Komentari

komentara

« Povratak