SHOW SE NASTAVLJA: Dinamo se javio nakon skandala u Trogiru!

FOTO:

Nevjerojatna situacija dogodila se na jednom malonogometnom turniru u Trogiru. Sasvim običan turnir trebao je ostato u lijepom sjećanju za mlade igrače, ali na kraju sasvim suprotno od toga. A sada je reagirao Dinamo i na lijep način pozvao nesretnog navijača…

Cijela priča došla je i do ljudi u Maksimirskoj 128, koji su najoštrije osudili zabranu nastupa na turniru u Trogiru igraču koji se deklarirao kao navijač Dinama. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“GNK Dinamo najoštrije osuđuje zabranu nastupa na malonogometnom turniru u Trogiru igraču koji se deklarirao kao navijač našeg kluba.
Pogotovo su nam neshvatljive fizičke prijetnje koje je maloljetni mladić doživio nakon što je organizatorima potvrdio da je navijač Dinama.
GNK Dinamo je kontaktirao mladića koji iz razumljivih razloga želi ostati anoniman te ga pozvao da bude gost našeg kluba na utakmici s Viktorijom Plzen 21. veljače u Maksimiru.
Duboko se nadamo kako je ovo tek izolirani incident manje skupine te da će javna osuda spriječiti takve i slične stvari u budućnosti.
GNK DINAMO”

Komentari

komentara

« Povratak