SJAJNE VIJESTI: Evo tko će prenositi Hrvatsku nogometnu reprezentaciju!

FOTO:

Iako je HRT izgubio prava za prijenos utakmica hrvatske nogometne reprezentacije, čini se ipak da vatreni neće biti privilegija samo za one povlaštene koji imaju programe Sportkluba.

Naime, Jutarnji list piše kako će utakmice Hrvatske u Ligi nacija, kvalifikacijama za Euro, kao i one na završnom turniru Europskog prvenstva 2020. godine prenositi Nova TV.

Iako informacija još nije službeno potvrđena, očekuje se takav rasplet jer Novu TV uskoro preuzima United Group, kompanija koja u svom vlasništvu ima i Sportklub.

‘U zraku’ je navodno dogovor prema kojemu će, nakon što Nova TV službeno postane dio grupacije, ova komercijalna televizija imati pravo prijenosa hrvatske reprezentacije , dok će Sportklub prenositi ostale nogometne utakmice. Informacija bi službeno trebala biti potvrđena za koji tjedan.

Podsjetimo, SP u Rusiji je bilo posljednje veliko nogometno natjecanje koje je prenosila Hrvatska radiotelevizija. Državni servis je izgubio utrku s komercijalnom TV-postajom Sportklub, a s obzirom na to da se već godinama na HRT-u ne mogu gledati ni 1. HNL, a utakmice Lige prvaka se prenose samo srijedom, Hrvati koji ne koriste usluge kabelskih operatera gotovo da i ne mogu pratiti nogomet.

FIFA ODABRALA NAJLJEPŠI GOL SVJETSKOG PRVENSTVA U RUSIJI!

Modrić donio neočekivanu odluku i iznenadio Realove navijače i upravu!

Komentari

komentara

« Povratak