SJAJNE VIJESTI: Slavni europski klub želi dovesti Zvonimira Bobana!

FOTO:

Zvonimir Boban je sredinom lipnja prošle godine odlučio otići s pozicije u FIFA-i kako bi se vratio u svoj AC Milan. No, njegov drugi povratak u ‘gradu mode’ ipak nije bio uspješan jer su ga novi vlasnici praktički potjerali iz kluba.

Podsjećamo, Boban je u jednom intervjuu otvoreno kritizirao upravu kluba jer su mu iza leđa radili na dolasku njemačkog stručnjaka Ralpha Ragnicka. Na kraju od dolaska glavnog čovjeka RB Leipziga ipak neće biti ništa jer su igrači Milana ostvarili nevjerojatne rezultate dolaskom novog trenera, Stefana Piolija.

No, izgleda kako bi legendarni hrvatski nogometaš mogao dobiti novi posao. U pitanu je talijanska Roma koja je ovih dana dobila novog vlasnika. Klub je kupio Amerikanac Dan Friedkin za nešto manje od 600 milijuna eura. Nova vlasnička struktura sad traži čovjeka koji bi uskočio na njegovo mjesto.

Spominje se povratak Petrachija, ali i Francesca Tottija, koji je prošle godine napustio klub jer ga nije uključivao u odluke. Tada je Totti rekao da će se vratiti samo u slučaju promjene vlasnika.

La Repubblica danas piše da je jedan od kandidata i Boban, koji se na sličan način u ožujku rastao s Milanom. On je tada u intervjuu kritizirao direktora Ivana Gazidisa jer je iza njegovih leđa pregovarao s Ralfom Rangnickom, koji je trebao preuzeti funkciju sportskog direktora i trenera.

Treba napomenuti i da talijanski mediji i Rangnicka smatraju kandidatom za sportskog direktora Rome, no on je nedavno izjavio da mu je dosta ureda i da želi ponovno biti trener.

LOŠE VIJESTI: MILAN U NOVU EUROPSKU SEZONU KREĆE BEZ ANTE REBIĆA!

 

Komentari

komentara

« Povratak