SKANDAL TRESE ITALIJU: Policija pokreće istragu protiv Luisa Suareza!

FOTO:

Osim što mu je propao transfer u Juventus, Luis Suarez je pod istragom talijanske policije!

Varao na testovima

Talijanski mediji danas javljaju kako je protiv Luisa Suareza pokrenuta istraga zbog sumnje da je varao na ispitu iz poznavanja talijanskog jezika, na sveučilištu u Perugi. Naime, Suarez je planirao po brzom postupku dobiti talijansku putovnicu, kako bi iz Barcelone prešao u Juventus. To pravo ima jer mu je supruga Talijanka no prije toga je morao dokazati kako zna talijanski jezik. Tako je prošli tjedan Urugvajac morao proći testiranje za razinu poznavanja jezika B1. Nakon samo sat vremena Suarez je izašao iz sveučilišta u Perugi, gdje je navodno uspješno položio i usmeni i pismeni dio ispita.

Istina je zapravo kako Suarez uopće ne zna talijanski! Prisluškivanjem se došlo do saznanja kako je igrač imao unaprijed rješenja ispita te kako je bilo dogovoreno kako mora proći testiranje. Naravno, ispit i stečena diploma su poništeni, a policija istražuje detalje.

Da stvar bude gora po Suareza, Juve je na kraju odustao od transfera jer procedura dobivanja putovnice traje pola godine.

Kao nova destinacija za Suareza se spominje Atletico Madrid. Ipak, najnovije informacije govore kako ga Katalonci ne puštaju u Atletico Madrid bez odštete.

Komentari

komentara

« Povratak