SLUŽBENO: Andres Iniesta ima novi klub!

FOTO:

Legendarni 39-godišnji Andres Iniesta završio je svoju petogodišnju avanturu u japanskom Vissel Kobeu. Bilo je za očekivati da će se pridružiti Messiju, Busquetsu i Albi u Inter Miamiju, ali on se ipak odlučio za nešto posve drugo.

Naime, Iniesta je jučer službeno predstavljen kao novi igrač Emirates Cluba! “Dobro došao, Iniesta”, poručio je klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata na Twitteru. Klub sa sjedištem u Ras Al-Khaimahu objavio je fotografiju 39-godišnjeg Inieste u njihovom dresu i rekao da će uvjeti ugovora biti objavljeni u srijedu na konferenciji za medije.

Iniesta je prošli mjesec, nakon pet godina, napustio japanski klub Vissel Kobe. S Barcelonom je osvojio devet španjolskih prvenstava i četiri naslova Lige prvaka. Sa španjolskom reprezentacijom bio je prvi na Svjetskom prvenstvu 2010. i dva uzastopna europska prvenstva, 2008. i 2012. godine.

Nakon što je napustio Barcelonu, 2018. pridružio se Vissel Kobeu i doveo klub do prvog trofeja iduće godine, osvojivši Kup Cara, kao i do polufinala AFC Lige prvaka u svom prvom nastupu u kontinentalnom natjecanju. Iniestu se smatra jednim od najboljih veznih igrača ikad.

Ova vijest pomalo je razočarala fanove jer su mnogi očekivali da će se pridružiti bivšim suigračima u Miamiju…

Komentari

komentara

« Povratak