SLUŽBENO: Evo gdje je završio Lirim Kastrati!

FOTO:

Prije nekoliko dana pojavila se transfer priča kako postoji mogućnost da Lirim Kastrati dođe u Rijeku.

No, od toga ipak ništa. Nekadašnji igrač Lokomotive i Dinama će ipak karijeru nastaviti u susjednoj Mađarskoj gdje je potpisao trogodišnji ugovors tamošnjim MOL Fehervarom. Ugledna stranica ‘Transfermarkt’ potvrđuje kako je u pitanju transfer, ali nije poznata cifra.

“Nekoliko klubova me kontaktiralo ovog ljeta, ali Fehérvár je bio najbolja opcija. Razgovarao sam sa sportskim direktorom i trenerom, obojica su me htjela u klubu. Jedna od najvažnijih stvari za igrača je osjećaj povjerenja, pa smatram da je ovo odlična prigoda da se predstavim u najboljem svjetlu. Želim se i vratiti u kosovsku reprezentaciju, a i uvjeren sam da ću momčadi pomoći sa svojim dobrim predstavama, golovima i asistencijama”, poručio je Kastrati za klupske stranice.

Kastrati je bio član varšavske Legije i tamo je bio u drugom planu, tako da se poljski klub rado riješio igrača na kojeg nije računao. Kastrati je u 150 utakmica za Lokomotivu i Dinamo zabio 25 golova i dodao 20 asistencija. Prije dvije godine Dinamo je Lokomotivi platio za Kastratija dva milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak