SLUŽBENO: Josip Pivarić pronašao novi klub!

FOTO:

Osvajač srebrne medalje sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, Josip Pivarić, vratio se u HNL, prenose Sportske novosti.

Josip je potpisao jednogodišnji ugovor s Lokomotivom iz Zagreba! Pivarić je došao kao slobodan igrač, ljetos mu je istekao trogodišnji ugovor s kijevskim Dynamom, brzo se i lako dogovorio s klupskim čelnicima o dolasku na Kajzericu i već je od srijede u trenažnom procesu s Lokosima. Trener Goran Tomić vidi ga ponajprije u napadačkoj opciji, na lijevom krilu, na toj je poziciji, podsjetimo, Pivarić igrao u mlađim kategorijama u Dinamu…

“Zna se da je Pivarić počeo kao napadač, voli igrati na toj poziciji krila i tu nam je sad potreban, jer poziciju braniča pokrivaju Marković i Čeliković. No, jasno je da Pivarića možemo koristiti i na obrambenoj poziciji i njegov je dolazak pravo pojačanje za nas, napokon ćemo dobiti brzinu u igri prema naprijed.”, kaže Tomić.

U Pivarićevoj sjeni Lokosi su doveli još jednog igrača. Ugovor na godinu dana potpisao je i Krešimir Kovačević, ne odveć poznati 26-godišnji napadač, koji je igrao Sesvetama, Dubravi, zatim u austrijskim klubovima Hartbergu i Lafnitzu, a lani je bio u Kustošiji.

Komentari

komentara

« Povratak