SLUŽBENO: Mauro Icardi napokon pronašao novi klub!

FOTO:

Mauro Icardi tijekom ljeta zaista je bio prava vruća roba, ali problematični argentinski napadač nikako nije želio iz Intera. Pričalo se o Real Madridu, Monacu, Manchester Unitedu, Juventusu… no, ovaj napadač će karijeru nastaviti u Francuskoj!

Wanda Nara, supruga i agentica ovog igrača, donijela mu je više zla nego dobroga što se tiče nogometne karijere. Mauro je upao u veliku krizu prošle sezone pa se tako uspio posvađati sa svima u klubu, a najviše mu je naškodio sukob s vlastitim navijačima koji mu to nikako nisu mogli oprostiti.

Posljednje vijesti donosile su da će Icardi završiti u Monacu ali supruga i on su to odbili. Ipak, danas tijekom dana stigla je vijest kako se Argentinac nalazi u Parizu gdje obavlja liječnički pregled, a nakon toga će biti službeno predstavljen kao igrač PSG-a. U pitanju je posudba na jednu sezonu, a Mauro će itekako dobro doći ovom klubu koji ima velikih problema s ozljedama.

Navijači ovog poznatog kluba već su počeli sanjati paklenu napadačku trojku. Izgleda kako bi Icardi zaista mogao istisnuti Cavanija, a preostali dvojac u napadu će, logično, biti Neymar i Mbappe.

STIGLA JE POTVRDA: REBIĆ IDE U MILAN, A EVO KOJI IGRAČ MILANA IDE U FRANKFURT!

ŠTO SE OVDJE DOGAĐA? Izbornik Dalić prokomentirao potez Rakitića!

 

Komentari

komentara

« Povratak