SLUŽBENO: Prije četiri godine pobjegao Mamiću, a sada ima novi klub!

FOTO:

Ajdin Hasić, bosanskohercegovački nogometaš koji je 2019. godine pobjegao iz Dinama, otpisan je ove sezone u Bešiktašu, klubu u koji je otišao s Maksimira. Bešiktaš je 21-godišnjeg ofenzivca poslao na posudbu u Sarajevo. (Index.hr)

Podsjetimo, Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih talenata. Iz Dinama su tvrdili da su mu 2019. godine ponudili produljenje ugovora i, da njegov otac iz Bosne i Hercegovine ne bi trebao zbog dva potpisa putovati u Zagreb, Dinamovi čelnici poštom su mu na kućnu adresu poslali dva ugovora – prvi o raskidu aktualnog ugovora i drugi, novi ugovor.

Otac je potpisao samo raskid ugovora i vratio ga na Maksimir, a mladi nogometaš napustio je Dinamo i ubrzo počeo trenirati sa slavnim turskim klubom. Dinamo je na kraju sporazumom s Turcima i Hasićem dobio nekoliko milijuna kuna odštete.

Hasić je za prvu momčad Bešiktaša dosad odigrao 13 utakmica i zabio dva gola, a prije dvije godine je doživio tešku ozljedu prednjih križnih ligamenata. Bešiktaš ga je prije Sarajeva slao na posudbe u Umraniyespor i Goztepe.

“Prije svega želim zahvaliti Bešiktašu. Drago mi je da smo uspjeli pronaći zajednički jezik jer je poznato da je za Hasića bilo više klubova zainteresirano. Drago nam je da su prepoznali da će ova suradnja biti od koristi, kako nama, tako i Ajdinu. Svi znamo o kakvom talentiranom igraču je riječ. Prošao je sve Dinamove selekcije, Bešiktaš i drugu tursku ligu. Svi smo ponosni jer jedan takav igrač stiže u naš klub i našu ligu. Ja sam siguran da ćemo zajedno doći do našeg cilja”, riječi su Senijada Ibričića, novog sportskog direktora Sarajeva.

Komentari

komentara

« Povratak