SLUŽBENO PRIOPĆENJE: Dinamo se očitovao o odlasku trenera Damira Krznara!

FOTO:

Pojedini domaći mediji su danas pisali kako trener Dinama, Damir Krznar, ima tešku bolest te kako je vrlo upitna njegova pozicija u Maksimiru. Međutim, klub je izašao u medije sa službenom objavom te oštro demantirao da je o tome riječ.

“Temeljem današnjih napisa u medijima o navodno teško narušenom zdravlju glavnog trenera Dinama g. Damira Krznara zbog kojeg je ‘upitna njegova trenerska pozicija’, demantiramo da se radi o teškoj bolesti. Riječ je o autoimunoj bolesti koja je pod kontrolom i ni na koji način ne utječe na njegovo obavljanje poslova glavnog trenera i sportskog direktora, kako sada tako ni u budućnosti. Naš trener u potpunosti je posvećen poslu i koncentriran na uspješan završetak sezone, osvajanje dvostruke titule te pripreme za iduću natjecateljsku sezonu.

Tekstove o narušenom zdravlju našeg glavnog trenera smatramo zadiranjem u privatnost g. Krznara te pokušajem destabilizacije momčadi i kluba u ključnim trenucima sezone kada očekujemo osvajanje još jednog naslova prvaka Hrvatske i ulazak u finale Hrvatskog nogometnog kupa.” – poručili su iz hrvatskog prvaka.

Zagrebački Modri imaju četiri boda više od Osijeka i utakmicu manje, uskoro im slijedi polufinalni okršaj u Kupu protiv Gorice. Susret je na rasporedu u srijedu od 18 sati u Maksimiru.

Komentari

komentara

« Povratak