SLUŽBENO: Rijeka prodala Murića i Pavičića u ovaj klub!

FOTO:

Najavljivalo se danima, a danas je stigla službena potvrda – Robert Murić i Domagoj Pavičić postali su novi igrači turskog Konyaspora.

Turski prvoligaš predstavio je donedavne igrače Rijeke na svojoj službenoj stranici i društvenim mrežama uz prigodne fotografije i najavni video.

Oba igrača potpisala su trogodišnji ugovor s Konyasporom. Domagoju Pavičiću isticao je ugovor s Rijekom te je za Konyaspor potpisao kao slobodni igrač, a nije poznato koliko je koštao prelazak Murića (u kuloarima se spominje cifra veća od 1.5 milijuna eura).

Pavičić je u dresu Rijeke proveo pet sezona, ukupno je u 174 nastupa zabio 20 golova i upisao 24 asistencije. S Rijekom je osvojio dva Kupa, a prije toga s Dinamom četiri prvenstva i također dva kupa.

Murić je u Rijeci proveo tri i pol sezone u kojima je osvojio dva kupa. Ukupno je za Rijeku odigrao 122 susreta u kojima je zabio 38 pogodaka uz 26 asistencija, a posebno je dobar bio u prošloj sezoni u kojoj je zabio 12 uz 10 asistencija i zaslužio mjesto u Germanijakovoj postavi sezone.

Komentari

komentara

« Povratak