SLUŽBENO: Rudeš ostao bez trenera! Evo tko je glavni favorit za klupu!

FOTO:

Novi hrvatski nogometni prvoligaš Rudeš i njegov trener Davor Mladina okončali su suradnju, objavili su iz zagrebačkoga kluba, prenose domaći mediji.

Iskusnom nogometnom stručnjaku je istekao ugovor s Rudešom, a novi nije potpisan. Mladina je preuzeo Rudeš početkom listopada prošle godine, a u 23 utakmice upisao je 14 pobjeda, šest remija i tri poraza, predvodeći momčad do prvog mjesta prve NL te promocije u najviši rang hrvatskog nogometa.

“Hvala klubu, upravi, igračima i navijačima na prekrasnoj suradnji. Takav smo dogovor i imali, da probamo zajedničkim snagama ući u elitni rang natjecanja. Uspjeli smo i na to sam jako ponosan. No meni su stigle i neke inozemne ponude, o čemu sam i obavijestio Upravu te smo se dogovorili da svatko krene svojim putom. Naravno, klubu želim puno uspjeha u HNL-u, a u meni će imati najvećeg navijača,” poručio je Mladina.

Rudeš je drugi put ušao u Prvu HNL, a posljednju prvoligašku sezonu ovaj zagrebački klub je imao 2018./2019. U ovom trenutku Rudeš još nije imenovao nasljednik Davora Mladine. Oglasio se i sportski direktor kluba Silvijo Marić.

“Imali smo fenomenalnu suradnju, drago mi je da smo radili ovih sedam, osam mjeseci jer i ja sam puno naučio. Ostvarili smo veliki uspjeh, vodili smo na tablici gotovo cijelo prvenstvo. Stigli smo i do četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa, a za dlaku nam je izmaklo i polufinale. Ispisali smo povijesne rezultate kluba. Ovim putem želim treneru Mladini puno sreće,” poručio je Marić.

A Germanijak.hr ekskluzivno piše kako je glavni kandidat za novog trenera legendarni Robert Prosinečki. Josip Šimunić, predsjednik Rudeša i Silvio Marić, sportski direktor, žele jako ime na klupi, a Prosinečki im je, navodno, najveća želja i prvi kandidat.

Komentari

komentara

« Povratak