SLUŽBENO: Wolfsburg ostao bez trenera!

FOTO:

Dan nakon završetka sezone u njemačkoj nogometnoj ligi, vodstvo Wolfsburga i trener Florian Kohfeldt su dogovorili sporazumni raskid ugovora.

Wolfsburg je zaključio sezonu na skromnom 12. mjestu daleko od željenog plasmana u neki od europskih kupova. Kohfeldt je imenovan krajem listopada umjesto Marka van Bommela.

“Preuzeo sam dužnost tijekom složenog i teškog razdoblja sa zadatkom stabilizacije momčadi,” rekao je Kohfeldt za klupsku stranicu.

“Morali smo se suočiti s mnogim nepredviđenim okolnostima, posebno u drugoj polovici sezone, što je ovaj zadatak izuzetno otežalo. Ipak, zajedno smo uspjeli osigurati ostanak u ligi tri kola prije kraja. Sretan sam što ostavljam momčad u stabilnom stanju i želim igračima i cijelom klubu sve najbolje,” dodao je.

Wolfsburg nije jedini njemački bundesligaš koji je nakon subotnjeg zadnjeg kola ostao bez trenera. Borussia Mönchengladbach i Augsburg također će morati tražiti novog stratega, budući da su dosadašnji treneri Adi Hütter i Markus Weinzierl podnijeli ostavke.

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO NAKON DRMIĆA KUPIO OVOG IGRAČA ZA 2,5 MILIJUNA EURA!

Komentari

komentara

« Povratak