ŠOKANTNE BROJKE: Hajduk je u svoju Akademiju doveo preko 100 igrača, za prvu momčad zaigrala samo trojica?!

FOTO:

Hajdukova škola nogometa je godinama bila poznata kao rasadnik talenata, u posljednje vrijeme je prava rijetkost da izbaci nekog novog dragulja. Portal 24 sata donosi nevjerojatne brojke iz Akademije „Luka Kaliterna“, dovedeno je 132 igrača a za seniore su zaigrala samo trojica?!

Dakle, od hrpe nogometaša samo su Franko Kovačević, Emir Sahiti koji je trenutno na posudbi u Šibeniku te Dario Špikić, sadašnji član Gorice, imali minutažu u prvom sastavu Bijelih. Porazne su to brojke za Krešimira Gojuna i njegovo razdoblje od 2016. do 2019. godine kada je bio šef Škole nogometa. Nakon njegove smjene je stigao iskusni Boro Primorac, pa se očekuje kako će se Hajduk vratiti na staro…

Gojun je krerirao cijeli sustav od najmlađe kategorije pa sve do druge ekipe Hajduka, imali su budžet od čak 15 milijuna kuna godišnje što polovica hrvatske lige može samo sanjati. Isto tako, nevjerojatno je da su pojedini igrači Hajduka B imali ugovore od pet pa do deset tisuća eura mjesečno!

Hrvatskog velikana je skupo koštao Gojunov rad u kojem se nije napravilo gotovo ništa, Despotović je nedavno dobio otkaz na mjestu trenera druge momčadi čime su otišli svi ljudi koje je spomenuti doveo na početku svog mandata u Splitu.

BOMBA U GRADSKOM VRTU: BIVŠI NAJBOLJI NAPADAČ HNL-A USKORO POSTAJE NOVI ČLAN OSIJEKA?!

Komentari

komentara

« Povratak